ИНЖЕНЕРСКИ ПРСТЕН 2016

Доделени признанијата на најдобрите дипломци

Со цел да се промовира и потикне афирмативен однос кон знаењето како еден од клучните елементи за личен општествен и цивилизациски развој, Инжинерската институција на Македонија секоја година им доделува на најдобрите дипломирани студенти од факултетите коишто негуваат инженерски дисциплини, Инженерски прстен.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.